Ervaringen

Linda

Groeien

Ik ben begonnen bij Linda omdat ik iets zocht waar ik voor mezelf kan zorgen, waarbij ik mijn hoofd leeg kan maken, maar vooral belangrijk waarbij ik sport, plezier en buitenlucht kan combineren. Lessen bij Linda zijn elke keer vernieuwend, inspirerend en machtig. Hetgeen ik leer neem ik gretig in gebruik tijdens een partijtje. Linda luistert altijd naar mij, stemt af met mij en daardoor groeien we samen. Een les van Linda daar kijk ik naar uit!

Nicole

Wat goed gaat

Sinds kort begonnen met padel. Kreeg snel contact met Linda en kon gauw beginnen met een les.
Snel, duidelijk en lekker pittig, daar hou ik van. Linda kan snel zien wat je niveau is en speelt daar goed op in.
Vooral fijn; het niet constant benoemen wat fout ging maar juist goed.
Lessen van Linda zijn een aanrader. Ik neem er zeker nog een paar!

André

Passie

Linda is een enthousiaste en zeer deskundige padeltrainer. Door haar positieve manier van lesgeven, is mijn passie voor padel enorm toegenomen! Je leert in een uur zoveel zodat je wedstrijdniveau snel stijgt.
Kenmerken: veel geduld, positieve uitstraling, technische kennis, ambassadeur voor de sport!!!

Carolien

Flexles

Flex les bij Linda is ideaal omdat je zelf elke week kunt kijken wanneer je tijd hebt. Linda vraagt altijd wat je wil leren in de les. Dus heb je ervoor gespeeld en liep de bandeja niet, kun je dit aangeven. Door haar enthousiasme ga je altijd blij en voldaan de baan af.

Groetjes van Lydia

Long-covid

Lieve Linda,
Graag wil ik je bedanken voor je geduld en het bieden van maatwerk aan mij de afgelopen maanden. Na een besmetting met corona vorig jaar heb ik longcovid aan overgehouden. Slechte conditie, cognitie problemen etcetera. Toch heb ik op een gegeven moment de moed gevonden om jou te vragen om mij te helpen met het opbouwen van mijn conditie. We begonnen individueel met een kwartiertje per week met veel geduld van jouw kant. Dit hebben we opgebouwd naar een half uur en sinds 2 weken les ik met 3 anderen en weet ik het goed vol te houden ondanks mijn nog aanwezige cognitieve beperkingen. Ik heb ook tegen je gezegd dat je zo een longcovid groepje kan beginnen. Nogmaals bedankt voor je geduld en professionele begeleiding.

Groetjes Audrey

Ontzaglijk leuk!

Wat was het ontzaglijk leuk! En wat een GEWELDIG goeie aardige prettige lerares hadden we. We werden er alledrie heel blij van. En super enthousiast. Voor herhaling vatbaar! DANK JE WEL!

Miep 

Martijn

Geduld en energie

Martijn is een sympathieke, vrolijke leraar met veel geduld en energie. Hij is flexibel en is daarom heel geschikt voor beginners en voor de meer gevorderden. Hij geeft op een positieve manier feedback en zijn enthousiasme en liefde voor deze sport werkt aanstekelijk.

Agnes

under construction

under construction